voetreflexologie

Als professionele voetreflexologe heb ik zowel aandacht voor uw klachten en symptomen, alsook voor de oorzaak van deze klachten en symptomen. Door voetreflexologie ga ik deze klachten verlichten of verhelpen.

Maar wat is dat nu die voetreflexologie?
Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in zones die corresponderen met delen in het lichaam. De massage van deze zones herstelt en onderhoudt de energiedoorstroming in het hele lichaam.

Via het masseren van de reflexzones op en onder de voeten, wordt de zelfhelende kracht van het lichaam aangesproken, waardoor blokkades in het lichaam worden opgeheven en de levensenergie gaat stromen.
Voetreflexologie is een natuurlijke, aanvullende therapie waarbij gekeken wordt naar de mens in zijn geheel. Het geeft uw lichaam de kans om weer in balans te komen.